Καθαριστές Αέρα PuraShield

Κρατούν ιούς, σωματίδια, αλλεργιογόνα
και οσμές μακρυά

Μείνετε ασφαλείς, υγιείς και παραγωγικοί. Προσφέρετε αυξημένη υγιεινή, ασφάλεια και προστασία με τα κορυφαία, αμερικάνικα συστήματα φίλτρανσης και καθαρισμού αέρα PuraShield. Τα μόνα με ανεξάρτητες εργαστηριακές μελέτες αποτελεσματικότητας ενάντια στους ιούς Sars-Cov-2 και H1N1.

Αμερικάνικη, πατενταρισμένη τεχνολογία μοριακών μέσων φίλτρανσης δοκιμασμένη σε βιομηχανικές εφαρμογές ευρείας κλίμακας.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ
PuraShield™ Mini
Mini-With-Hand
Το PuraShield™ Mini καθαρίζει και απολυμαίνει έως και τέσσερα (4) κυβικά μέτρα αέρα ανά ώρα. Φέρει την πατενταρισμένη τεχνολόγια Purafil SP Media, ένα μοριακό φίλτρο σε μορφή κόκκων, κατάλληλο για την αφαίρεση αερίων ρύπων αλλά και με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια στον ιό Sars-Cov-2 και τον Η1Ν1.
ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ
PuraShield™ 500
PuraShield500Domestic-Front-2
Τα πατενταρισμένα φίλτρα Purafil SP και Puraward, με τα οποία είναι εξοπλισμένα οι συσκευές Purashield 500, αφαιρούν το 99,46% των διαλυμάτων με ιικό φορτίο SARS-CoV-2, δηλαδή του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει την πανδημία Covid-19. Παράλληλα υπάρχουν αντίστοιχες μελέτες αποτελεσματικότητας ενάντια των ιών H1N1, H7N9, SARS, MERS και των βακτηριών Ε.Coli, Staphylococcus Albus, Candida Albicans.
ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ
PuraShield™ 1000
PuraShield-1000-Full-Unit-Open-1
Η Purafil χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τεχνογνωσία που κατέχει στη δημιουργία μοριακών συστημάτων διήθησης πολλαπλών σταδίων, ανέπτυξε την σειρά PuraShield™. Φορητά και κινούμενα συστήματα φίλτρανσης και καθαρισμού άερα, ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους, που αφαιρούν το 99,99% των αερολυμάτων που μεταφέρουν ιούς και βακτήρια.

Αναλώσιμα καθαριστών αέρα

Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα των καθαριστών αέρα PuraShield για κάθε μοντέλο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το κατάλληλο πιστοποιημένο φίλτρο του καθαριστή σας και να σας συμβουλέψουμε με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τη σωστή λειτουργία του.

bank-icons

Γραμμή εργαλείων προσβασιμότητας