Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε ως αιτιολογία στη κατάθεση το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης.

Στο σύστημά μας υπάρχει διαρκής ενημέρωση για τις καταθέσεις των παραγγελιών αλλά σε περίπτωση που θέλετε να μας ενημερώσετε για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατάθεση σας στείλτε μας στο info@stampoulidis.gr ή μέσω τηλεφώνου στo +30 238523194.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ALPHABANK

EUROBANK

 Εθνικη τραπεζα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2) ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ – VISA, MASTERCARD

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα VISA ή MASTERCARD στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας.

3) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παράδοση – παραλαβή.

 

4) ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων .

ΠΡΟΣΟΧΗ για παραλαβή από το κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία.

 

bank-icons

Γραμμή εργαλείων προσβασιμότητας