Μέθοδοι πληρωμής

 

Η πληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να αναφέρετε ως λόγο στην κατάθεση το Όνομα και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο επιβεβαιωτικό e-mail.

Στο σύστημά μας υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις καταθέσεις παραγγελιών αλλά σε περίπτωση που θέλετε να μας ενημερώσετε για οτιδήποτε σχετίζεται με την κατάθεσή σας στείλτε μας στο info@stampoulidis.gr ή τηλεφωνικά στο +30 238523194.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την πληρωμή της παραγγελίας σας είναι:

ALPHABANK

EUROBANK

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2) ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ – VISA, MASTERCARD

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα VISA ή MASTERCARD στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας.

3) ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Τα προϊόντα αποστέλλονται και πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παράδοση – παραλαβή.

4) ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επιλέγοντας να παραλάβετε από το κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ για παραλαβή από το κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), πρέπει πάντα να προπαραγγείλετε τηλεφωνικά ή online.

bank-icons

Γραμμή εργαλείων προσβασιμότητας